Dakinspectie

dan weet je dat het goed zit

Systematik-korting-bollen-4

Gratis dakinspectie

Onze hoog gekwalificeerde medewerkers staan u vanaf het begin met raad en daad bij. Zo ook bij het inspecteren van uw huidige dak. Dus neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie.

De Gevolgen

Wat zijn de gevolgen als je er niet op tijd bij bent?

 • De vervangingskosten worden hoger omdat de onderliggende dakdelen (lattenysteem en folie) aangetast worden en gaan rotten.
 • De hersteltijd zal veel langer duren.
 • Bijkomende herstelkosten van stuc- en schilderwerk.
 • Het gevaar dat je bij oudere huizen nog asbest tegenkomt is aanwezig. Dat moet er dan uit hetgeen de kosten wederom opjaagt.
 • De waarde van je huis zal dalen waardoor ook de verkoopopbrengst zakt.
 • Bij verkoop kun je mogelijk nog een schadeclaim aan broek krijgen voor verborgen gebreken.

De Voordelen

Wat zijn de voordelen als je er op tijd bij bent?

 • Voorkomen is beter dan genezen! Dat drukt de kosten van vervanging. De kostenbesparing kan oplopen van € 2.000 tot wel € 5.000.
 • Bij tijdige vervanging is deze klus binnen één dag geklaard!
 • Tijdig vervangen van de dakpannen is een duurzame investering want de nieuwe dakpannen gaan lan-ger mee. Je krijgt (bij Systematik althans) 30 jaar(!) garantie op de pannen en twee jaar(!) garantie op de montage (conform Europese wetgeving).
 • Het lattensysteem van de oudere huizen hoeft niet vervangen te worden tenzij deze natuurlijk reeds ver-rot zijn. De nieuwe dakpannen sluiten namelijk aan op de oude maten daar is rekening mee gehouden.
 • Koop je een huis en sta je voor een dergelijke inves-tering kun je dit bedrag meenemen bij je hypotheek-aanvraag. Op de gehele looptijd van je hypotheek scheelt dat mogelijk maar een tientje per maand.
navigatie_logo

Nelskamp pannen

In alle kleuren en maten.

De voordelen

Specialist in dakrenovatie met meer dan 4.000 voorbeeldadresssen in Nederland

GERENOVEERDE DAKEN
PLATTE DAKEN
TOTAAL KLANTENBESTAND

Duits
Vakmanschap

Jean-Pierre Nobelen
Jean-Pierre Nobelen
29/10/2021
Geverifieerde
Zeer goede en ook snelle vervanging van de dakpannen. Alles netjes achtergelaten en dat allemaal voor een acceptabele prijs. Zeer aan te bevelen bedrijf.
Nathalie Becker
Nathalie Becker
29/10/2021
Geverifieerde
Die Firma Systematik hat an unserem Haus schon verschiedene Arbeiten durchgeführt und wir waren bisher voll zufrieden. Angefangen bei der Beratung, über die Ausführung bis hin zur Betreuung danach. Gerade in der heutigen Zeit, wo es schwierig ist, verlässliche Handwerker zu finden, können wir die Firma Systematik uneingeschränkt empfehlen. Unser besonderer Dank gilt Herrn Bhatti und Herrn Eryigit für ihre freundliche und kompetente Beratung und Unterstützung. Wir wünschen weiterhin viel Erfolg und viele gute Aufträge.
John Griffijn
John Griffijn
23/09/2021
Geverifieerde
Goede kwaliteit, ze waren op tijd en hebben de klus geklaard volgens belofte.
Arjen Berends
Arjen Berends
14/09/2021
Geverifieerde
Systematik Moers heeft onze dakpannen vervangen. Waar het de Nederlandse collega's niet eens lukt om een offerte uit te brengen, of ze het komende jaar geen tijd hebben was dit zo geregeld. Goed gesprek voorafgaand aan de offerte. Duidelijk en eerlijk verhaal, geen addertjes onder het gras, alles inbegrepen. Vandaag werden de dakpannen vervangen en werd alles keurig opgeleverd. Het resultaat is superstrak en weer gegarandeerd klaar voor de komende 30 jaar! Mocht je denken aan nieuwe dakpannen, zeker Systematik bellen!
Anja Wolfs-Nijsten
Anja Wolfs-Nijsten
09/09/2021
Geverifieerde
Als eerste bewoner in een woonbuurt met ca. 120 woningen, de bijna 50 jaar oude cement dakpannen van onze 2 onder 1 kap woning laten vervangen door Finkenberger longlife dakpannen door de firma Systematik. Een vakkundige vriendelijk gestemde montage ploeg met gereedschap, steiger en lift die aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet. Ondanks wisselende weersomstandigheden gedurende de dag zijn de werkzaamheden in 1 dag zonder problemen uitgevoerd. De aansluiting / overgang met de oude dakpannen van de buren en onze gezamenlijke schoorsteen ziet er perfect uit. Afval allemaal netjes opgeruimd. Voldoende reserve dakpannen achter gelaten. We hebben inmiddels al diverse complimenten van mensen uit de buurt mogen ontvangen voor ons nieuwe dak. De contacten met en aanwezigheid van Ernst Hellmich gedurende het gehele traject (opname, offerte, planning, uitvoering) verliepen uiterst plezierig en correct. Ben blij dat ik met deze firma in zee gegaan ben.
Fam Nout
Fam Nout
22/08/2021
Geverifieerde
Het was een flinke klus, het vervangen van alle dakpannen op het woonhuis met Franse kappen, de aan aanbouw en de garage. Vooraf alles ingemeten door Ernst Hellmich kwaliteitsmanager bij Systematik. De 21 zonnepanelen moesten eerst worden verwijderd. Volgens afspraak werden slechte panlatten vervangen en de beide z.g. kelen vervangen. Na 5 werkdagen werden als laatste de zonnepanelen weer teuggeplaatst die na ca. 2 minuten het allemaal weer deden. Er werd netjes gewerkt door het professionele dakdekkers team. Al het afval werd door hen meegenomen en de oude pannen middels twee containers afgevoerd. Komplimenten voor het gehele team en zeker Ernst Hellmich die toezicht hield en dagelijks langs kwam. Henk en Hennie Nout in Maria Hoop